Articole: 0  0.00 RON

Despre noi

 

CINE SUNTEM

În spatele www.techgsm.ro se află o echipă tânără, dinamică, ambiţioasă şi flexibilă care pune pasiune în tot ceea ce face, pentru că noi avem convingerea că acolo unde este pasiune, restul vine de la sine. Şi dacă punem mare preţ pe satisfacţia adusă de lucrul bine făcut, bucuria cea mai mare este mereu dată de mulţumirea clientului în urma îndeplinirii fidele a cerinţelor sale: produse de calitate superioară, consultanţă, livrare în timp util.

MISIUNE

Încă din anul 2010 eforturile noastre se concentrează pe satisfacerea şi fidelizarea clienţilor, de aici şi continua evoluţie a ofertelor şi produselor existente în portofoliul firmei.

În momentul de faţă suntem distribuitori pentru majoritatea componentelor şi accesoriilor necesare unui service de telefonie mobilă, portofoliul nostru de produse acoperind un spectru larg de piese GSM, de la ecrane LCD, carcase, microfoane, benzi flexibile şi tastaturi până la încărcătoare, cabluri de date şi baterii originale, pentru cele mai recunoscute firme producătoare de telefoane mobile: Nokia, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, LG, Apple, HTC, Siemens, etc.