Articole: 0  0.00 RON

Condiţii de garanţie

 

 

Toate produsele comercializate de catre  www.techgsm.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare prevazute de ANPC  şi politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare comanda va fi insotita de factura in orginal si certificatul de garantie ce specifica perioada de garantie (in luni) a produsului achizitionat.

 

Asigurarea garantiei se face gratuit la sediul nostru, in zilele lucratoare, transportul sau returul produselor fiind in sarcina beneficiarului.  In maxim 10 (zece) zile lucratoare de la receptia in service, furnizorul se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare. In cazul in care se constata ca produsul este defect sau prezinta vicii de fabricatie, costul re-expedierii catre beneficiar revine www.techgsm.ro . In cazul in care se constata ca produsele sunt deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte, costurile de transport revin in sarcina beneficiarului. Termenul de garantie in cazul unui produs aflat in service se prelungeste in mod corespunzator cu perioada inregistrarii lui in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare normala de functionare si a notificarii clientului in vederea ridicarii lui.

Nu putem oferi garantie produselor care prezinta defecte fizice (lovituri, crapaturi, componente lipsa sau componente arse), cu sigilii de garantie deteriorate sau rupte, produse utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizate in conditii de umiditate excesiva, sau sub actiunea substantelor chimice), instalari incorecte, patrunderea de lichide sau alte substante in interiorul echipamentelor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii produselor.

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie insotit de factura de achizitie (copie). Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria componentelor interne ale telefoanelor, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de specialitate. Garantia se ofera doar in cazul in care produsele au sigiliile de garantie nedeteriorate deci va rugam sa probati produsele inainte de a le indeparta sigiliile sau foliile protectoare. Garantia se aplica doar pe teritoriul Romaniei.

Orice produs comercializat prin intermediul site-ului www.techgsm.ro beneficiaza de garantie in conditiile si durata standard precizate de producatorul sau. Pentru informatiii detaliate despre termenul de garantie a fiecarui produs in parte, va rugam sa accesati pagina noastra de internet cu detaliile produsului respectiv.