Articole: 0  0.00 RON

Cum plătesc?

Plata şi livrarea

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata la livrare / ramburs. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, plata va fi efectuata in numerar reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul predarii produselor. Plata se face in RON si include contravaloarea produselor comandate si a transportului. Nu exista alte costuri ascunse.
  • Plata prin OP / CEC se face doar in baza emiterii de catre noi a unei facturi, in urma confirmarii comenzii. Factura in original va fi atasata coletului.

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat cu care avem contract (DPD Romania, GLS Romania si Bookurier), pe tot teritoriul Romaniei, fără taxe de kilometri suplimentari. Termenul de livrare este de 24-48  de ore (cu conditia ca respectiva comanda sa fie inregistrata pana la ora 13:00). Nu se efectueaza livrari Sambata si Duminica. Confirmarea expedierii comenzii se realizeaza prin email si SMS, la adresa si numarul de telefon specificate de catre client si contine un numar de trimitere (AWB) prin care se poate urmari statusul livrarii.

Tarifele de transport sunt stabilite in functie de metoda de plata si curierul ales, astfel:

Curier Rapid (24 - 48 de ore pentru toate localitatile din tara, fara taxe de kilometri exteriori)

  • expediere catre orice localitate din Romania: 22 RON

 

*Preturile de mai sus includ TVA