Articole: 0  0.00 RON

Renunţarea la cumpărare

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Clientul este obligat sa notifice in scris intentia de returnare, printr-un email explicativ trimis la adresa office@techgsm.ro. Conform legii, dreptul de retur in 14 zile se aplica doar achizitiilor efectuate pe persoana fizica.

Orice modificare a stării produselor duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor costuri administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. TECHGSM poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj, sigilii de protecţie etc. pentru readucerea lor la starea initiala sau, la opţiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G.  34/2014, în cazul achiziţionării de produse online folosind tehnicile de comunicare la distanţă.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral în cel mult 7 zile lucratoare de la data notificării în scris sau prin email. Contravaloarea produselor va fi restituita numai prin transfer bancar in contul pe care clientul il va pune la dispozitia TECHGSM in scris, prin email, la adresa precizata mai sus.

Costurile de returnare ale produsului intră în sarcina clientului. Nu vor fi acceptate coletele cu ramburs nici nu vor fi ridicate de la Posta Romana (expeditia trebuie sa fie efectuata la adresa indicata a depozitului nostru, cu program de lucru Luni - Vineri intre orele 11:00 - 18:00).

Produsul trebuie să fie expediat prin curier la depozitul nostru din Strada Lotru nr 15 Sector 1, Bucuresti, telefon 0727 799 754. Pentru ca returnarea să fie completă, este necesară înapoierea produsului împreuna cu o copie a facturii fiscale şi a certificatului de garanţie. Pierderea documentelor poate atrage întârzieri privind restituirea contravalorii produselor sau refuzarea returului.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati si pagina Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

Efectuarea oricarei comenzi pe site-ul www.techgsm.ro presupune acceptarea tuturor precizarilor prezentate mai sus.