Articole: 0  0.00 RON

Confidenţialitate

www.techgsm.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Singurul scop al colectarii datelor cu caracter personal este prelucrarea si expeditia comenzilor efectuate de dumneavoastra pe site-ul www.techgsm.ro.

www.techgsm.ro garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către www.techgsm.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii sau alte informări numai cu acordul prealabil al clientului. Puteti solicita in orice moment dezabonarea de la informarile si newsletter-ele noastre, folosind modalitatile de comunicare prezente in pagina Contact.

Furnizarea datelor personale către www.techgsm.ro nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza noastra de date.

 

Garanţia Produselor

Vă rugăm să aflaţi despre garanţia produselor noastre şi a originalităţii şi compatibilităţii acestora.

Acoperire naţională fără taxe de kilometri exteriori

Propune un produs

Dacă doriţi un produs care nu apare în oferta noastră trimiteţi-ne un email şi noi vom ţine cont de solicitarea dumneavoastră.

Secured By RapidSSL and Trustico